SV Warmunda wint 12.500 euro in SBS6-programma Echt waar?!

SV Warmunda wint 12.500 euro in SBS6-programma Echt waar?! Foto: Fotocredits Roy Beusker

SV Warmunda uit Warmond heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat zaterdag 7 september werd uitgezonden op SBS6, 12.500 euro in de wacht gesleept voor haar vereniging.

Mooi startkapitaal verduurzamen clubhuis

Na een spannende strijd wisten de hand- en zaalvoetbal dames een kwart van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor het verduurzamen van haar clubhuis.

Het was leuk om de uitzending met elkaar mee te maken en helemaal super dat we 12.500 euro bij elkaar hebben gespeeld. Het is een mooi beginnetje voor het verduurzamen van ons clubhuis. Daar moet nodig wat aan gebeuren, denk aan (dak)isolatie van de kleedkamers en materiaalhokken, LED-verlichting, zonnepanelen en een warmtepomp. Het is een mooi streven om dit volgend jaar af te hebben. Dan viert SV Warmunda haar 75-jarig jubileum! - Matthieu van Winsen, voorzitter van SV Warmunda

Echt Waar?!

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij.


Reacties