’t Onderdak start weer met theater

’t Onderdak start weer met theater Foto: Theater 't Onderdak

De start van het seizoen in ’t Onderdak bestond uit filmavonden, omdat door corona theatervoorstellingen nog niet mogelijk waren. 25 september staat weer de eerste theatervoorstelling gepland: een cabaretshow Het dreigt volslagen goed te komen van Jasper van der Veen.

Jasper is de winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019:
Een zeldzaam podiumbeest. Zo overtuigend en soepel als hij op het toneel staat, pakt hij het publiek direct in’, aldus de jury.

Het dreigt volslagen goed te komen

Jasper vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien.

De show in Sassenheim in een try-out.

Verplicht reserveren

Kaarten voor de voorstelling (à €14,-) kan je online reserveren via de site van ’t Onderdak. Inloop aan de deur is niet mogelijk.

 


Reacties