Tandenpoets Challenge voor kids

Tandenpoets Challenge voor kids Foto: Mondhygiëniste Diana

Nu iedereen veel meer thuis is, hebben veel kinderen meer drink- en eetmomenten per dag. En na een pittige dag heb je als ouders niet altijd zin in de strijd om het tandenpoetsen. Tijd voor de Tandenpoets Challenge van mondhygiëniste Diana: voor kinderen én hun ouders.

De mondhygiënistepraktijk van Diana van Staden in Sassenheim nu dicht: 1,5 meter afstand houden is in haar werk niet mogelijk. Maar Diana focust zich liever op wat nog wel kan en online kan een hoop! Zo bedacht ze de Tandenpoets Challenge voor kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Teylingen

'De tandarts is er nu alleen voor spoed en als wij straks wel weer mogen starten, krijgt achterstallig onderhoud voorrang op preventieve behandelingen. Via de Tandenpoets Challenge daag ik kinderen uit op een speelse manier zelf aan hun gebit te werken.' - Diana van Staden 

De Tandenpoets Challenge

De Tandenpoets Challenge richt zich op tien dagen lang, 2x per dag poetsen. Diana zorgt voor leuke, speelse instructiefilmpjes en in de tien dagen komen ook uitdagingen voorbij. Zo ontvangen deelnemers onder andere een plakverklikkerpil om zelf te zien of je écht wel goed poetst.
Ouders mogen ook meedoen dus wie poetst er beter: de kinderen of papa en mama? 

Meld je hier gratis aan voor de Tandenpoets Challenge.

De Tandenpoets Challenge start op 20 april en duurt tot eind van de maand.
Note: deze eerste Tandenpoets Challenge is alleen bedoeld voor kinderen (& ouders) uit Teylingen.

Poets en win

Op een kaart houden de kinderen het poetsen bij en daarmee maken ze kans op leuke prijzen zoals o.a. entree voor KidsZoo, Duinrell of Corpus, een kledingbon van Men en Boys of een taart of feestpakket van lokale ondernemers.

Samen met lokale ondernemers

Voor Diana was het belangrijk om ook andere ondernemers te betrekken bij deze actie; ‘Het is immers leuker als we er allemaal wat aan hebben!’. Achterop de poetskaart staan dan ook kortingsbonnen van verschillende lokale ondernemers.  

 


Reacties