Ter Leede icoon Jan Roos ontvangt Björn Kuipers Tossmunt

Ter Leede icoon Jan Roos ontvangt Björn Kuipers Tossmunt Foto: v.v. Ter Leede

Ter Leede icoon Jan Roos heeft uit handen van FiFA-scheidsrechter Björn Kuipers een unieke toss munt ontvangen als blijk van waardering voor zijn inzet. 

Jan zet zich bij Ter Leede al jaren in en heeft op zijn eigen manier veel bijdragen aan de arbitrage binnen onze vereniging.

Special toss munt

Dertig scheidsrechters uit het Nederlandse amateurvoetbal hebben tijdens het ARAG KNVB Fair Play event uit handen van toparbiter Björn Kuipers een replica van zijn zilveren munt ontvangen. Daarmee wordt waardering en dankbaarheid uitgesproken voor hun onmisbare rol in het amateurvoetbal. Kuipers ontving eind vorig jaar zijn eigen zilveren tossmunt, een initiatief van ARAG en de Koninklijke Munt ter gelegenheid van de 150e internationale aanstelling van de FIFA-arbiter.

Optimaal arbitragebeleid

Naast de uitreiking van deze munten waren de ARAG Fair Play gecertificeerde clubs uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomt. Tijdens dit event stond ‘leren van elkaar’ centraal. Met thema’s als inclusie, diversiteit en scheidsrechterswerving proberen ARAG en de KNVB, Ter Leede handvaten te geven voor een optimaal arbitragebeleid. Als kers op de taart gaf Björn Kuipers ook voor alle aanwezigen een inspirerende presentatie over teamwork en al zijn ervaringen op het gebied van arbitrage.

 


Reacties