Ter Leede scoort 3 maal en wint met 2 - 1

Ter Leede scoort 3 maal en wint met 2 - 1 Foto: John van Neuren

Afgelopen zaterdag speelde de hoofdmacht van Ter leede de thuiswedstrijd tegen Smitshoek uit Barendrecht op een winderig sportpark de Roodemolen.  


- Lees verder onder deze advertentie -

Wedstrijdverloop

Met de wind in de rug had Ter Leede de eerste helft geen kind aan Smitshoek, maar het scoorde zelf slechts eenmaal door een mooie vrije trap van Jeffrey Bok. Ook na de rust tegen de wind in behield de thuisploeg het initiatief en Rob Zandbergen kon al na twee minuten met een prachtige actie de 2-0 scoren, waarna aanvoerder Boelee in een poging om een pass van de ingevallen Deprez te onderscheppen de bal in het eigen doel werkte. Hierna kreeg de thuisploeg nog vier mooie kansen om de score uit te breiden, maar toen dat niet gebeurde kwam Ter Leede in de eindfase toch nog “in nauwe schoentjes” zoals de Vlaming zegt en kreeg Smitshoek nog een mooie kans op de gelijkmaker, het bleef echter bij 2-1.

Opvallend

Enkele verder opvallende zaken in deze wedstrijd waren de twaalf corners die Ter Leede kreeg te nemen, de drie niet benutte kansen door Robert Steemers en de ruzie van aanvoerder Boelee met zijn onwillige rechterschoen. Al met al een zeer verdiende overwinning en door het puntenverlies van Volendam en De Jodan Boys wordt het bovenin weer spannend èn in de tweede periode èn in de totaalstand!

Deze zevende winstpartij in de tweede periode is toch echt een prachtige prestatie: Ter Leede staat op doelsaldo nu eerste in de periode en op een punt van koploper Volendam! De ultieme test volgt nu met de aanstaande confrontatie in en tegen Volendam. Spanning gegarandeerd!


Reacties