Ter Leede stelt jeugdtraining open voor niet-leden

Ter Leede stelt jeugdtraining open voor niet-leden Foto: v.v. Ter Leede

Sinds 2 mei mogen jongeren weer sporten op sportpark Roodemolen in Sassenheim; de voetbalvelden van onder andere v.v. Ter Leede. De voetbalvereniging nodigt ook niet-leden van harte uit om mee te trainen – maar wel vooraf even aanmelden.

Coronaproof voetballen

Looplijnen, aparte in- en uitgangen, afstand tussen de sporters en begeleiders, ouders tijdelijk niet welkom en een toilet alleen voor noodgevallen: het was voor Ter Leede best een klus om het sportcomplex klaar te stomen voor trainingen in tijden van corona. Maar het betaalde ook uit: de kinderen kwamen in grote getalen en zeer enthousiast naar de eerste trainingen.

‘Het was echt heel fijn dat we weer het veld op konden. Iedereen wilde weer, ik heb zelden zo'n hoge trainingsopkomst gehad.’ – Martin Nuninga, jeugdvoorzitter Ter Leede

Zodat alle kinderen kunnen sporten

Zodat alle kinderen uit Sassenheim in deze tijden kunnen sporten, heet Ter Leede ook niet-leden van harte welkom tijdens de trainingen. Kinderen moeten wel vooraf aangemeld worden via info@terleede.nl, zodat de vereniging de juiste KNVB Corona Protocollen kan volgen.
Kinderen onder de 12 jaar hoeven bij de trainingen onderling geen afstand te houden, jongeren va 12 tot 18 jaar wel.

Meer over de huidige regels rondom sporten voor kinderen en jeugd in tijden van corona vind je hier.

 


Reacties