Ter Leede vrouwen 1 speelt zaterdag thuis tegen Ajax Beloften

Ter Leede vrouwen 1 speelt zaterdag thuis tegen Ajax Beloften Foto: v.v. Ter Leede

Tijdens de voetbal-winterstop is het belangrijk dat spelers in vorm blijven. Daarom staat er op Sportpark De Roodemolen in Sassenheim voor zaterdag 18 januari een wedstrijd gepland op hoog niveau. Ter Leede Vrouwen 1 tegen het Beloftenteam van Ajax.


- Lees verder onder deze advertentie -

 Voetbal op hoog niveau 

Voor Topklasse A speler 'Ter leede vrouwen 1' een mooie kans om te zien of zij opgewassen zijn tegen een team dat in de competitie tegen betaald voetbalclubs als PSV, ADO Den Haag en Feyenoord speelt. De aftrap van de wedstrijd is bij V.V. Ter Leede om 13.30 uur op het hoofdveld, mis hem niet!

Voorbereiding bekerwestrijd 1/8 finale

Deze wedstrijden staan allemaal in het teken van voorbereiding op de belangrijke bekerwedstrijd in de 1/8 finale tegen Eredivisionist Excelsior / Barendrecht op zaterdag 1 februari (aftrap 12.45 uur - thuis) en het vervolg van de competitie op zaterdag 8 februari (aftrap 13.00 uur - thuis) in de wedstrijd tegen de huidige kampioen van de topklasse van het Vrouwenvoetbal DTS ’35 EDE.

Selectie Ter Leede Vrouwen 1 

Rosa van Gool

Silent detail is dat de vorig jaar van club gewisselde Rosa van Gool in het beloftenteam van AJAX zal aantreden. Rosa speelde tot en met het vorige seizoen in de jeugd van Ter Leede en heeft sinds dit seizoen de overstap naar het beloftenteam van AJAX mogen maken.

 


Reacties