Terras de Klink, een zomers terras aan de Klinkenbergerplas

Terras de Klink, een zomers terras aan de Klinkenbergerplas Foto: Sfeerimpressie Terras de Klink

In juli en augustus opent er bij de Klinkenbergerplas een tijdelijk terras. Het betreft een samenwerking tussen Café de Gouwe, het Beleg van Oegstgeest en evenementenorganisator Eventmaat. De organisatie geeft aan een toegankelijk en gezellige plek te willen neerzetten, met alle corona-maatregelen in acht genomen.

Er zijn extra voorzieningen getroffen voor sanitair, er wordt gepaste afstand gehouden en overal gelet op hygiëne en het naleven van de voorschriften. Ook de drukte, die op mooie dagen zeker wordt verwacht, is een actiepunt: die moet netjes gereguleerd worden, zo zijn bijvoorbeeld reserveringen verplicht. De plas blijft uiteraard voor alle recreanten beschikbaar.

Vier vakantie in de buurt

Nu vakantieplannen bij iedereen in de koelkast staan, gaat Terras de Klink een waardig alternatief bieden voor een vakantie in Zuid-Frankrijk, maar dan lekker dicht bij huis. Genieten met vrienden of familie aan het water, vroeg open (met ontbijt en lunch), maar uiteraard ook voor een borreltje of diner.

 De organisatie vraagt nadrukkelijk aan gasten om op de fiets te komen en vooraf te reserveren. Voorbijgangers kunnen, als er plek is, uiteraard ook op locatie reserveren. Het terras opent op vrijdag 3 juli, reserveren is al mogelijk op terrasdeklink.nl.

Meer informatie is te vinden op terrasdeklink.nl of op facebook.com/terrasdeklink.


Reacties