Teydelijk van de baan?

Teydelijk van de baan?  Foto: InTeylingen

Het wooncomplex Teydelijk, wat woonruimte moest bieden aan mensen die opeens dringende behoefte aan woonruimte hebben, is voorlopig van de baan. Ontwikkelaar Camelot Real Estate ziet geen mogelijkheden voor de ontwikkeling ervan.  

Camelot was de enige overgebleven kandidaat om het wooncomplex, dat aan de Teylingerdreef gesitueerd moest worden, te realiseren. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van tijdelijke woonruimtes. Tijdens de overleggen met de gemeente het afgelopen jaar, bleek meer en meer dat, mede door de kleinschaligheid van het complex, het lastig wordt om het project financieel haalbaar te maken.  

Hoewel de gemeente aanbood enige financiële ondersteuning te bieden, bleek dit voor Camelot niet voldoende om het project voort te zetten. Wel wil Camelot zich nog inspannen om te zoeken naar een nieuwe investeerder en eventueel het beheer voor haar rekening nemen.  

De gemeente heeft aangegeven ondertussen verder te gaan met het zoeken naar mogelijkheden voor zogenaamde spoedzoekers van woonruimte in Teylingen.  


Reacties