Teylinger Prijzen vrijwillige inzet: nomineer snel!

Teylinger Prijzen vrijwillige inzet: nomineer snel!

Zet jouw vrijwilligersactiviteit of -project in het zonnetje en nomineer de activiteit of het project voor de Teylinger Prijs 2021. Als je het niet voor jezelf doet, doe het voor die anderen met een bijzondere activiteit of project. Vrijwilligers of een groep buurtbewoners, ze kunnen allemaal meedingen.

Dit jaar zijn de criteria: Impact en Inspirerend. Dus als je vindt dat een groep vrijwilligers of buurtbewoners iets van waarde heeft toegevoegd aan de samenleving of de leefomgeving, en het is inspirerend voor anderen, laat het ons weten. Er bloeit zoveel moois in Teylingen, maak het zichtbaar via de Teylinger Prijs.

Het kan simpel zijn: er is een aanstekelijke digitaal alternatief gevonden voor een verenigingsactiviteit, buren hebben elkaar door de lockdown heen geholpen, vrijwilligerswerk binnen de club is op een nieuwe manier georganiseerd, er is een nieuwe groep vrijwilligers aangeboord, etc. Ook grotere projecten kunnen meedoen. Wees vooral niet bescheiden, sla de trom en nomineer je activiteit of project. Dat kunnen ook gebeurtenissen of projecten uit 2020 zijn. Het gaat altijd om gerealiseerde ideeën. Sluitingsdatum 1e ronde: 5 april, 23.59 uur.

“Jouw initiatief kan ook anderen aansteken iets te gaan organiseren. Vaak is er meer mogelijk dan je in de eerste instantie zelf denkt”, oud winnaar Teylinger Prijs.

Meld een activiteit of project aan via het aanmeldformulier: www.welzijnteylingen.nl klik op vrijwilligerswerk > Teylinger prijzen. Voor vragen kun je contact opnemen met Maria Zwart, Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805. Of mail: m.zwart@welzijnteylingen.nl.

De Teylinger Prijzen worden onder media-aandacht uitgereikt door de jury, en de winnaars ontvangen het geldbedrag van € 250,-. Ook de niet-winnende nominaties krijgen aandacht in de pers en/of op de website van Welzijn Teylingen. De jury neemt na de sluitingsdatum contact op met alle inzenders, om meer te horen over het project of de activiteit. Bekendmaking van de winnaars volgt ca. 4-6 weken na de sluitingsdatum.


Reacties