Teylings college DOET mee met NLdoet

Teylings college DOET mee met NLdoet Foto: Oranje Fonds/ NLdoet

Zaterdag 16 maart steekt het college van burgemeester en wethouders de handen uit de mouwen tijdens de actie NLdoet. Het college helpt bij diverse klussen.

Programma

  • Burgemeester Carla Breuer helpt tussen 14.00 en 15.30 bij de bingomiddag voor de bewoners van Gerto in Voorhout.
  • Wethouder Bas Brekelmans gaat tussen 13.00 en 15.30 uur aan de slag om samen met anderen het groene schoolplein van basisschool De Buitenplaats voorjaar- en zomerklaar te maken.
  • Wethouder Rob Ten Boden helpt tussen 9.30 en 12.00 uur bij Scouting Scojesa in Sassenheim bij het timmeren van een overkapping van een bakfiets. Vrijdag 15 maart tussen 14.30 en 16.30 helpt Wethouder Arno van Kempen mee met Sport en Spel in Sassenbourg in Sassenheim.

NL doet

NLdoet vindt dit jaar plaats op 15 en 16 maart en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Het college doet mee met NLdoet omdat vrijwilligers onmisbaar zijn in onze samenleving. Ze zijn de spil van onze gemeenschap. Om dit kracht bij te zetten steekt het college zelf ook de mouwen op  om samen met vele andere handen licht werk te maken.

Klussen

In Teylingen hebben zich dit jaar 19 organisaties aangemeld met een klus. Zij zoeken hiervoor vrijwilligers. Voor vijf van de klussen is dit al volledig gelukt, hiervoor zijn geen klussers meer nodig. Meer informatie over de klussen in Teylingen vindt u op: www.nldoet.nl

 


Reacties