Theaterschool Teylingen brengt Quasimodo naar Sassenheim

Theaterschool Teylingen brengt Quasimodo naar Sassenheim Foto: Monica Stuurop voor Theaterschool Teylingen

De cast van 55 personen van Theaterschool Teylingen speelt in november vier keer de voorstelling Quasimodo in Theater ’t Onderdak in Sassenheim.

Quasimodo is de negende voorstelling die de theaterschool in drie jaar tijd op de planken zet.

In het jaar dat een grote brand in de Notre-Dame wereldnieuws werd, komt Theaterschool Teylingen met het bekendste verhaal over de Parijse kathedraal: Quasimodo.’ – Theaterschool Teylingen

Quasimodo

Quasimodo is een verhaal van alle tijden, met universele thema’s zoals liefde, lust, lijden, geloof en gerechtigheid.

Omwonenden van de Notre-Dame zien klokkenluider Quasimodo als een afzichtelijk monster, maar er bloeit iets moois tussen hem en het zigeunermeisje Esmeralda. Quasimodo wordt net als zijn meester Frollo verliefd op haar. Nadat zij van moord wordt beschuldigd, redt de klokkenluider haar van de galg en steekt hij de kathedraal in brand. Hoewel ze zijn goedheid erkent en zich verbonden met hem voelt, kan Esmeralda zijn liefde niet beantwoorden. Het noodlot slaat toe.

Voorstellingen

Theaterschool Teylingen brengt Quasimodo vier keer: zaterdag 23 november om 14.00 en 20.00 uur en zondag 24 november 12.00 en 16.00 uur in Theater ’t Onderdak. Kaarten á €15,- zijn te koop via de vereniging.

 


Reacties