Theaterschool Teylingen speelt  ”Halsoverkop”  in De Muze

Theaterschool Teylingen speelt  ”Halsoverkop”  in De Muze Foto: Theaterschool Teylingen

Zondag 12 juli presenteert Theaterschool Teylingen de zeer succesvolle voorstelling "Halsoverkop" in theater De Muze. Die brengt zij, naast "Ik Heb je Lief", als theatertour op afstand om mensen in deze Coranatijd een hart onder de riem te steken.

Welkom terug in het theater!

De kleine vaste cast heeft in de afgelopen 3 maanden al ruim 75 voorstellingen gespeeld voor bewoners en medewerkers van zorginstellingen en bijzondere gelegenheden. Theaterschool Teylingen is verheugd dat zij in samenwerking met theater De Muze in Noordwijk de voorstelling "Halsoverkop" nu voor een breder publiek kunnen tonen.

In een uur tijd, zonder pauze, word je meegevoerd langs hoogtepunten uit  onder andere de musicals Marry Poppins, The Phantom of the Opera en Hello Dolly. Je krijgt tevens een indruk van bijzondere en ludieke voorvallen die de cast tijdens de openluchttournee heeft meegemaakt.

Uiteraard zal dit op gepaste wijze gaan gebeuren, zodat je onbezorgd kunt plaatsnemen en gebruik kunt maken van de voorzieningen zoals je die gewend bent. De Muze is er klaar voor om je te verwelkomen in haar prachtige theater.

De voorstelling “Halsoverkop” wordt op zondag 12 juli gespeeld om 15.30  en 20.00 uur. Kaarten à € 12,50 inclusief consumptie kun je reserveren via www.demuzenoordwijk.nl. Zij heten je graag van harte welkom terug in het theater!


Reacties