Theaterseizoen van Het Trefpunt weer van start

Theaterseizoen van Het Trefpunt weer van start Foto: Theater Het Trefpunt

Na maanden van gedwongen coronastilte, start bij Het Trefpunt in Warmond half september het theaterseizoen weer. Met aangepast programma en nieuwe regels voor bezoekers, maar het begin is er! Er staan vijf voorstellingen op de agenda.

Cabaretier Martijn Kardol opent op vrijdag 18 september het nieuwe theaterseizoen met zijn show Welkom. De weken erop staan ook optredens gepland van muzikant Alexander Broussard, de finalisten van het Amsterdamse Kleinkunst Festival, cabaretier Sjaak Bral en een theatercollege van taalkundige Wim Daniëls. Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf nu te koop via de webshop van Het Trefpunt.

Aangepaste regels 

Door de coronamaatregelen zijn sommige zaken in Het Trefpunt net even anders geregeld dan bezoekers gewend zijn. Zo is er alleen online voorverkoop, wordt iedereen naar zijn of haar plek begeleid en moet je na afloop van de voorstelling direct de zaal verlaten. Dit omdat artiesten twee voorstellingen op één avond spelen en tussendoor de tafels en stoelen gedesinfecteerd worden. Ook blijven de bar en de garderobe gesloten, toiletten zijn wel gewoon toegankelijk.

’t Onderdak kwam ook eerder met een coronaprogramma; zij gaven aan echter nog geen theatershows aan te bieden omdat dit niet rendabel is.


Reacties