TOP-veiling met Hans van Breukelen

TOP-veiling met Hans van Breukelen

Op 24 mei is de 2-jaarlijkse veiling van korfbalvereniging TOP/SolarCompleet. Er gaan meer dan 200 items onder de hamer en voorafgaand aan de veiling geeft Hans van Breukelen een inspirerende speech.


- Lees verder onder deze advertentie -

De deuren van de TOP-kantine openen om 19:00 uur. De veiling is voor iedereen (gratis) toegankelijk.

Inspirerende speech Hans van Breukelen

Om 19:30 uur pakt Hans van Breukelen de microfoon. Hij vertelt over zijn carrière en daarbij horende successen en tegenslagen waarvan hij van beide zijn portie gehad heeft.

Veiling met verschillende kavels

Om 20:30 uur gaat de veiling van start. Onder leiding van veilingmeester Jaap Meiland worden meer dan 200 items geveild. Van een door de Oranje leeuwinnen gesigneerde voetbal en Ajax-kaartjes, tot overnachtingen, tickets voor dagjes weg en natuurlijk verschillende korfbalitems.

Het volledige overzicht met veilingitems kan je hier vinden.

Ballenveiling

Gedurende de avond worden vijf genummerde ballen verloot. Pas aan het eind van de avond, als de ballen allemaal een eigenaar gevonden hebben, wordt bekend gemaakt welke prijs bij welke bal hoort.

De ballenprijzen zijn:

  • Golfclub Kagerzoom 18 holes voor 2 personen
  • Gesigneerd Oranjeshirt Barbara Brouwer
  • Gesigneerd shirt Frank Mostard
  • Weber bbq met zomerbiertjespakket
  • Hotelovernachting (incl. ontbijt) voor twee personen in Herberg Welgelegen in Valkenburg

Loterij

Naast de kavels, zijn er ook loten voor de loterij te koop. Voor €2,- per stuk (of 3 voor €5,-) maak je eind van de avond kans op onder andere gesigneerde shirts, cadeau- en waardebonnen en voedingsmiddelen.


Reacties