Twee keer Lid van Verdienste bij v.v. Foreholte

Twee keer Lid van Verdienste bij v.v. Foreholte Foto: v.v. Foreholte

Lid van verdienste bij Foreholte word je niet zomaar, dan heb je écht iets goed gedaan voor de club. Na afloop van het Jan Schrama Toernooi op 10 juni benoemde de voorzitter twee vrijwilligers van de voetbalclub tot erelid.


- Lees verder onder deze advertentie -

Voorzitter Rogier Hoeijmans en voorzitter van het Jan Schrama Toernooi Theo van Werkhoven bedankten na afloop van het toernooi alle vrijwilligers en ze beloofden dat er zeker een 10de editie komt van het fantastische toernooi. 

Bert en John als erelid

Toen richtte Rogier zich tot vrijwilligers Bert Vrolijk en John van Dijk. Hij sprak zijn waardering uit over beide heren en benoemde ze, namens het bestuur, tot Lid van Verdienste. 

Bert is als voetbalvader begonnen in 1991 als leider bij zijn oudste zoon. Daarnaast is hij trainer geweest. Vanaf 1997 tot 2007 zat Bert in het jeugdbestuur. Bij het verlaten van het jeugdbestuur werd het bekende kerstzaalvoetbaltoernooi naar hem vernoemd. Verder is hij vanaf het begin betrokken in de organisatie van het Jan Schrama Toernooi en heeft hij de eerste aanzet gegeven voor de vrijwilligerscommissie. 

John zette zijn eerste stapjes op de Elsgeest als kind van 6 jaar. John heeft alle teams doorlopen waaronder ook het eerste elftal. Na zijn actieve loopbaan als voetballer is John betrokken gebleven bij Foreholte als leider en trainer van (het team van) zijn zoon. Daarnaast heeft John zo'n ruim tien jaar in het jeugdbestuur gezeten en heeft hij een eigen leden en wedstrijd registratiesysteem ontworpen. Voor het Jan Schrama Toernooi heeft hij het toernooiprogrammatuur gemaakt wat we nog steeds gebruiken. Ook heeft hij een bijdrage in de quiz op het visuele vlak.

Allemaal mooie prestaties en bijdrages aan de club, die na jarenlange inzet beloond worden met de titel Lid van Verdienste. 


Reacties