Twee Voorhoutse bedrijven in finale Duurzaamheidsprijs

Twee Voorhoutse bedrijven in finale Duurzaamheidsprijs

Woensdag 12 juni maakte de organisatie van de Duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek bij radioprogramma BoBizzNizz bekend welke bedrijven in de finale staan op 10 oktober. Van de acht halvefinalisten, bleven er vier over voor de finale - en daar zitten twee bedrijven uit Teylingen bij.

Het wordt dit jaar een wedstrijdje tussen Lisse en Voorhout. De bedrijven in de finale van de Duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek 2019 zijn:

De jury koos voor Hoek Hoveniers omdat ze bewondering hebben voor de manier waarop het bedrijf niet alleen de medewerkers, ook de klanten en leveranciers meeneemt in de duurzame veranderingen.
Van Kesteren werd geprezen voor enerzijds de aandacht voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers en anderzijds het duurzame bedrijfshal. 

Als een van de Voorhoutse bedrijven wint, schrijven ze geschiedenis in de wedstrijd: nog niet eerder werd de Duurzaamheidsprijs gewonnen door een bedrijf uit Teylingen.

Duurzaamheidsprijzen

Alle vier de finalisten krijgen een cheque van €1000,-. De uiteindelijke winnaar ontvangt €2.500,- en een ontwikkelingsbudget van €5.000. Daarnaast is er een Publieksprijs van €500,- voor de meest indrukwekkende presentatie tijdens de finale.
De finale is op de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober.


Reacties