Tweede editie Kaagwater Jazz wordt groter

Tweede editie Kaagwater Jazz wordt groter Foto: Kaagwater Jazz

Ter begeleiding van de officiële opening van het watersportseizoen op de Kagerplassen vindt komend weekeind (13 & 14 april) Kaagwater Jazz plaats.


- Lees verder onder deze advertentie -

De openingsceremonie van het seizoen wordt traditiegetrouw gedaan door het Genootschap van Jeneverboom; vroeger voor een select gezelschap, tegenwoordig voor heel Warmond. Vorig jaar organiseerde zij een jazz event in Warmond. Wegens groot succes doen ze dat dit weekeind over, maar dan groter en professioneler.

Kaagwater Jazz 2019

Kaagwater Jazz start op zaterdagavond 13 april bij Dekker Warmond en zondagmiddag spelen bands op verschillende plekken in Warmond. Alle horecagelegenheden in Warmond zijn aangesloten bij Kaagwater Jazz en er rijdt beide dagen een treintje zodat iedereen gemakkelijk op en af kan stappen bij de jazzlocaties. Het bijwonen van de optredens is gratis.

‘Kaagwater Jazz moet je zien als een cadeautje aan de Warmonders en de mensen uit de regio die van jazz en gezelligheid houden’ - Rolf de Vriend, één van de organisatoren Kaagwater Jazz.

De (korte) geschiedenis van Kaagwater Jazz

Kaagwater Jazz is eigenlijk ontstaan uit een droom. De oudere Warmonders herinneren zich ongetwijfeld nog wel het vroegere “Jazz behind the Tol”.  Al langere tijd wilde het genootschap en de horeca dat weer nieuw leven inblazen. Vorig jaar kon iedereen er al voorzichtig aan proeven en enthousiast worden; dit jaar wordt groots uitgepakt in de tweede editie.

Programma Kaagwater Jazz

Zaterdag 13 april 20:00 - 23:00 uur
Dekker tennis : Licks and brains 

Zondag 14 april 13:00 - 14:30 uur
Het Trefpunt : kids jazz met Coen Witteveen 

Zondag 14 april 14:00 - 18:00 uur
Het wapen van Warmond : Alexander Beets & Deborah Carter
La Croute :  Frank Montis Organ
Het stationskoffiehuis : duo Lo van Gorp en Tim Eijmaal
De Saloon : Nathalie Schaap trio
Coazy : Royal funk 
Caruso : Eric van der Reijden & friends 

 


Reacties