Up2Stage 2.0 even voorstellen

Up2Stage 2.0 even voorstellen Foto: Up2Stage

Up2Stage slaat een nieuwe richting in waarbij zij gaan werken met 2 professionele docenten en improvisatie centraal staat in de nieuwe lesopzet. De voorstelling waar naartoe wordt gewerkt wordt een eigen verhaal deels gebaseerd op de input van de deelnemers.

Docent Lotte, van Belle naar dansbeest!

Lotte Burgmeijer, 25 lentes jong, staat vol positieve energie in haar creatieve leven. Zij heeft zich ontwikkeld tot danseres, zangeres, dansdocente, regisseur en social worker. Ze wenst iedereen zo'n artistieke ontwikkeling toe, waarin je jezelf leert kennen, met je emoties leert omgaan, leert gek te doen en jezelf te zijn.

Echte entertainer

In de kleuterklas was Lotte al een entertainer voor de andere kleuters en vertelde in de poppenhoek hele verhalen, waar met open mond naar werd geluisterd. Met haar zusje Nienke wist ze ook hele verhalen te verzinnen en thuis op te voeren voor haar ouders. Op haar 11e begon Lotte met dansen bij dansstudio Sonja en is ze nooit meer gestopt met stilstaan.

een echte 'Up familie'

Dansen, lesgeven en choreograferen zit in haar bloed en vormen een heel mooi deel van haar leven. Bij musicalgroep Up2Stage kon ze dit verder ontwikkelen. Vanaf haar 17e begon Lotte dansles te geven bij Up2Stage, samen met haar nicht Birgit. Haar zus Nienke, vader en ooms gaven ook les; een echte 'Up familie'.

Haar hoogtepunt was toch wel de rol van Belle in de musical 'Belle en het Beest', ook op haar 17e.

“Ik vond het geweldig dat ik het vertrouwen kreeg om zo een mooie hoofdrol te mogen spelen. Je voelt je even best wel speciaal: kinderen kwamen zelfs om een handtekening vragen!” - Lotte Burgmeijer

Ook het jaar 2017 waarin het eigen gecreëerde fantasiestuk 'Enigami' werd gespeeld, vond Lotte een hoogtepunt bij Up2Stage. Lotte staat steeds meer open voor de wereld om haar heen en vertelt verder:

“Ik heb ook veel aan zelfreflectie gedaan tijdens mijn HBO studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en dit ook weer kunnen toepassen bij mijn familie en relaties”. Met de leeftijd komt de wijsheid en word ik als mens steeds meer 'open minded“-  zegt Lotte.

Maak van elke dag een mooie dag

Lotte is energiek en actief, positief denkend, geeft graag complimenten, is avontuurlijk, houdt van een beetje spanning, is betrouwbaar, kan goed luisteren en is erg creatief. En daarmee gewoon een geweldige meid. Met haar levensmotto is ook niets mis: “Maak van elke dag een mooie dag. Wees niet bang om jezelf te laten zien en te uiten. Hoe gek ook!”

“Lots of music”

De komende jaren blijft Lotte lekker zingen, onder andere samen in haar duo met David onder de naam “Lots of music”. Daarnaast zoveel mogelijk dansles geven en bij Up2Stage blijven lesgeven. Samen met Tamara Esser heeft zij er veel zin in dit jaar bij Up2Stage weer een fijn, gezellig en vooral heel creatief jaar te laten zijn, met afsluitend weer een voorstelling in november 2020.

Open lesen, iedereen mag meedoen

Up2Stage houdt de komende weken open lessen waarin zal worden gewerkt met improvisatie en zelf scènes maken in spel, dans en zang.
Wil je ook eens proeven aan deze nieuwe, leuke en inspirerende lessen onder leiding van Lotte en Tamara?

Meld je dan aan bij info@up2stage.nl en kom eens kijken en meedoen op dinsdagavond 21 en 28 januari en 4, 11 en 18 februari.


Reacties