Up2stage gaat improviserend nieuwe weg in!

Up2stage gaat improviserend nieuwe weg in! Foto: Up2stage

Vanaf dinsdag 14 januari gaat musicalgroep Up2Stage een nieuwe weg inslaan met een professioneel docententeam en geheel nieuwe lesopzet.  

Up2stage 2.0

Jongeren tussen 9 en 30 jaar gaan gedurende het jaar, vanuit de improvisatielessen, een eigen verhaal maken. Dit wordt een verhaal met spel, dans en zang vanuit de eigen beleving.

Dit alles gaat gebeuren onder leiding van Tamara Esser en Lotte Burgmeijer, beide professioneel docent voor spel, dans en zang. 

Een succesverhaal 

In 2007 starte de 3 broers Paul, Rob en Koos Burgmeijer de musicalgroep Up2stage. Het was direct een succesverhaal met overweldigende hoeveelheid aanmeldingen vanuit de regio. De afgelopen jaren draaide de groep onder de enthousiaste leiding van dochters Lotte, Nienke en Birgit Burgmeijer. 

Voor het 10-jarig bestaan werd een eigen verhaal geschreven: Enigami. Het was een daverend succes. De groep kon tot op heden met louter vrijwilligers werken, die hun ervaring en inspiratie overbrachten op de jongeren.

Na 12 jaar bekende verhalen op hoog niveau te hebben uitgevoerd gaat Up2Stage nu een andere richting uit. 

Open lessen

Aanstaande dinsdag 14 januari om 19.00 uur begint een serie van zes open lessen van Up2Stage waarbij nog steeds de studio 2 van Total Move in Sassenheim aan de Menneweg 107 wordt gebruikt. In deze open lessen zal veel worden gewerkt met improvisatie in spel, dans en zang.

Wie ook eens wil proeven aan deze vernieuwende, inspirerende en gezellige lessen kan zich aanmelden via info@up2stage.nl. Kijken en/of meedoen kan op dinsdagavond 14, 21 en 28 januari en 4, 11 en 18 februari.

 


Reacties