Up2Stage speelt musical 'The Wiz'

Up2Stage speelt musical 'The Wiz' Foto: Up2Stage

Met veel enthousiasme maakt Up2Stage bekend dat 'The Wiz' de nieuwe musical wordt die deze vereniging in, alweer haar twaalfde jaar, gaat uitvoeren!


- Lees verder onder deze advertentie -

De Musical

Deze bekende musical is geweldig voor jong en oud en jij zou er zomaar eens aan mee kunnen doen. Kom langs bij de laatste workshops 'samenspel' (12 februari) en 'extremen & lef' (19 februari) en wie weet sta jij eind november op het podium te schitteren.

De open workshopserie ‘Lef!’ is gestart in december en loop door tot en met 19 februari. Het is een uniek concept, want je leert in een aantal weken jezelf meer te laten zien en lef te tonen op het podium. In zang, dans én toneel worden de thema's aangepakt.

Leuke ervaringen

Verschillende jongeren hebben al met ons meegedaan de afgelopen weken en hebben enorme leuke ervaringen meegekregen. We horen vaker dat de groep zo gezellig is en de sfeer fijn is, en dat is ook de kracht van Up2Stage.

De workshops zijn gratis te volgen en dus een goede reden om het eens te proberen! Up2Stage is een warme en leuke groep en je zult zien dat jij je er  snel thuis voelt en meer durft dan je misschien had gedacht! De groep bestaat uit jongeren vanaf 9 jaar tot 28 jaar.


Reacties