*UPDATE* Coronavirus nu ook in Teylingen

*UPDATE* Coronavirus nu ook in Teylingen Foto: InTeylingen

Op zondag 15 maart is bij een 63-jarige man het coronavirus vastgesteld, hij is de eerste in Teylingen die besmet is met het COVID-19 virus. Dit meldt de GGD. 

Waar iedereen op heeft gewacht is nu werkelijkheid geworden. Het is niet bekend of de man uit Sassenheim, Voorhout of Warmond komt. Gemeente Teylingen wil, wegens privacyoverwegingen, niet bekendmaken in welk dorp dr man woont. 

Update: 15 Maart 13.15 uur

Ik wens uiteraard degene bij wie de besmetting is geconstateerd veel beterschap en de naasten veel sterkte toe. Ik begrijp dat de omgeving van de betrokkene extra voorzichtig is. Heel goed dat zij de adviezen van RIVM en GGD strikt opvolgen, dat is de beste manier om verdere besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.- Carla Breuer

De gemeente Teylingen laat weten dat de  contacten van de patiënt momenteel door de GGD worden benaderd. Deze krijgen leefregels en instructies hoe te handelen bij klachten. Mochten deze contacten klachten krijgen die passen bij het coronavirus, dan worden zij ook in isolatie geplaatst en getest op het coronavirus.

Ik roep u allen op om, uit zorg voor elkaar, de maatregelen die het  kabinet ingevoerd heeft strikt op te volgen. En dank iedereen die hieraan al gehoor en uitvoering geeft. 

Als we met z’n allen ons best doen om de regels zo goed mogelijk op te volgen dat doen we het maximale om de verspreiding te voorkomen.- Carla Breuer


Reacties