Valentijnslunch voor gasten Zonnebloem Voorhout

Valentijnslunch voor gasten Zonnebloem Voorhout Foto: Zonnebloem Voorhout

Woensdag 12 februari was De Zonnebloem afd. Voorhout met 30 gasten en 3  vrijwilligers uitgenodigd om een Valentijnslunch te gebruiken bij Welgelegen Kitchen en Drinks. Eigenaren Dick en Jol Kraakman verzorgen deze lunch al jaren belangeloos.

Nadat iedereen binnen was werd er aan de gasten gevraagd wat zij wilden drinken. Uiteraard werd er onder de gasten veel bij gepraat en gelachen.

Het voorgerecht Carpaccio, gevolgd door de volgende gang Hachee met aardappelpuree liet iedereen zich goed smaken. Uiteraard werd er ook een dessert geserveerd,  3 smaken chocolade ijs met slagroom.

Alle gasten en de vrijwilligers hadden het zichtbaar naar hun zin

Na de lunch werden Dick en Jol onder luid applaus bedankt en ontvingen zij uit handen van de heer van Leeuwen namens de Zonnebloem Voorhout een cadeaubon.

Voor het naar huis gaan werden alle gasten, chauffeurs en de 3 begeleiders door de Zonnebloem verrast met een zakje chocolade hartjes. 

Wederom een geslaagde middag, en Dick en Jol weer bedankt. Wat mij betreft verdienen jullie allebei een Lintje - Mieke Hekker, vrijwilliger bij de Zonnebloem Voorhout

 


Reacties