Vanaf juni weer zwemmen in Wasbeek

Vanaf juni weer zwemmen in Wasbeek Foto: Wasbeek

Zwembad Wasbeek in Sassenheim is vanaf 2 juni weer open. Eerst voor banenzwemmen, vanaf 8 juni ook voor zwemles. Het zwembad verwacht dat bezoekers vanaf 15 juni weer terecht kunnen om recreatief te zwemmen. 

Wasbeek heeft veel maatregelen getroffen om de deuren te kunnen openen in de 1,5 meter-samenleving, zoals speciale zwemroosters waarbij maximaal 30 mensen binnen zijn, 1,5 meter-zones, een aangepast routing en protocollen voor personeel en zwemmers.

Zoals landelijk geldt voor alle binnenzwembaden is het belangrijk dat bezoekers thuis al douchen en hun badkleding aantrekken. Na het zwemmen moet je meteen omkleden in de badhokjes; je kan geen gebruikmaken van de douches.

Banenzwemmen op reservering

Vanaf 2 juni is banenzwemmen weer mogelijk. In tijdsslots van 1 uur, waarbij je 45 minuten kan zwemmen. Hiervoor is een nieuw zwemrooster gemaakt met banenzwem-mogelijkheden op dinsdag t/m vrijdag en zondag. Het rooster kan je vinden op de website van Wasbeek.

Voor baantjestrekken moet je vooraf verplicht reserveren via het speciale telefoonnummer 06-82939320. Dit nummer is vanaf 28 mei bereikbaar tussen 8:30 en 16:30, je kunt als bezoekers twee dagen vooruit reserveren.

Zwemles

Zwemles in Wasbeek start weer op vanaf 8 juni. Alle ouders/begeleider van de kinderen worden hierover geïnformeerd. Ook voor de lessen geldt een 1,5 meter-protocol waar onder andere instaat dat er maar één begeleider per kind mee mag naar binnen.  

Recreatiezwemmen

Wasbeek werkt nog aan de protocollen en maatregelen om ook weer open te gaan voor recreatiefzwemmen. Het zwembad verwacht dit weer op te starten vanaf 15 juni.

 


Reacties