VCS heren 1 buigt achterstand om in winst

VCS heren 1 buigt achterstand om in winst Foto: Volleybal Club Sassenheim

Op de laatste dag van januari stond een onvervalste kraker op het programma in de strijd tegen degradatie in de promotieklasse.

Iets rechtzetten

Na de wanvertoning van een week eerder had Herman Versluis de mannen van VCS het veld ingestuurd met de opdracht om iets recht te zetten en plezier uit de stralen. In de heen wedstrijd verspeelde VCS 3 matchpoints om uiteindelijk met 3-2 te verliezen, zou het dit keer wel lukken om het team uit Scheveningen te verslaan.

De wedstrijd

De start van VCS was moeizaam, de mannen miste overtuiging en net het beetje extra dat nodig is om de eerste 2 sets naar zich toe te trekken. Toch bleken de woorden van Herman Versluis van eerder deze week niet aan dovemans oren gericht. In de 3e set rechtte VCS de rug, frustratie werd omgezet in onverzetbaarheid en 3 en 4e set gingen dan ook gemakkelijk naar VCS.

In de 5e set leek Kalinko lang op weg naar de setwinst en kwam met 12-8 voor. De onverzettelijkheid van de 3e en 4e set keerde terug bij VCS en onder aanvoering van Joost "megaserve" van Anrooij werd de 5e set met 15-12 binnengehaald en daarmee was het eindresultaat 3-2 voor VCS.

VCS wacht komende week de altijd lastige uitwedstrijd bij SKC, VCS kan daar SKC achterhalen in de stand en dit belooft daarom weer net zo'n kraker te worden als deze week.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties