v/d Valk Sassenheim-Leiden winnaar beste leerbedrijf horeca 2018/2019

v/d Valk Sassenheim-Leiden winnaar beste leerbedrijf horeca 2018/2019

Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is op dinsdag 8 januari Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.

House of Hospitality

De commissie noemde deze editie een strijd der giganten. De top 3 leerbedrijven blinken uit in de goede samenwerking met scholen, hun deelname aan de verschillende brancheactiviteiten en ze hebben ook veel aandacht voor de leerling als individu.

“De bijzondere mix van regulier BBL, BOL, HBO, VMBO en de nieuwe hybride leeromgeving van House of Hospitality maakt dit een trendsettend leerbedrijf. Moedig en vooruitstrevend enerzijds, kwalitatief sterk anderzijds”, aldus de commissie Beste Leerbedrijf Horeca. De nieuwe opzet van duaal leren is ingevoerd vanuit het programma House of Hospitality.

De details van de details

Voorzitter van de commissie Ricardo Eshuis: “De kwaliteit van de leerbedrijven is opnieuw erg hoog dit jaar. De doorslaggevende factoren voor winst of net geen winst zitten in de details van de details. Uiteindelijk wint Van der Valk Sassenheim-Leiden onder andere vanwege het vernieuwende concept van hybride leren: House of Hospitality. Studenten van de middelbare hotelschool werken en leren in het bedrijf: de theorielessen zijn niet op school maar in het bedrijf. Van der Valk drukt als leerbedrijf een stempel op het opleidingsprogramma dat samen met ROC van Amsterdam wordt ingevuld. De bedrijfscontext is niet alleen leidend, maar deze is doorslaggevend voor de opleidingen in het kader van House of Hospitality."

De Award en nog veel meer

Van der Valk Sassenheim-Leiden ontving naast de award het bijbehorend muurbordje en mag een dag meelopen met een SVH Meester naar keuze. Bovendien mag het leerbedrijf een persoon afvaardigen voor de branchevaststellingscommissie van SVH waarin ze samen met andere grote branchepartijen een belangrijke stempel drukt op het vaststellen van de kwaliteitsstandaarden in de horecabranche.

Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Sassenheim-Leiden: "Prachtige prijs, de kers op de appelmoes. Maar ook een bevestiging dat we de goede weg zijn ingeslagen door het inspireren en enthousiast maken van leerlingen voor de horeca. En ook niet te vergeten, de publieksprijs als waardering van de gast."


Reacties

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.