Verdachten opgepakt voor steekincident

Verdachten opgepakt voor steekincident

Begin augustus werd een 19-jarige Voorhouter neergestoken in Noordwijk, waarna de dader(s) er vandoor gingen. Na politieonderzoek zijn er twee verdachten aangehouden.

Het steekincident gebeurde in de nacht van 3 of 4 augustus op de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk. Volgens een getuige vluchtten drie mannen na de steekpartij te voet en te fiets weg. Ondanks een grote zoekactie die nacht en ochtend werden zij niet aangetroffen.  

De recherche deed vervolgens een oproep op zoek naar meer getuigen of informatie en deelde signalementen van drie mensen die vermoedelijk betrokken waren bij de steekpartij.

Twee verdachten aangehouden

De districtsrecherche Leiden-Bollenstreek hield dinsdag 20 augustus twee jongens aan van 17 en 19 uit Noordwijk. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het steekincident. De recherche is nog op zoek naar een derde verdachte en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Heb jij meer informatie over het incident of de verdachten? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Reacties