Voorhoutse kunstenaar favoriet bij Kunst in ’t Overbosch

Voorhoutse kunstenaar favoriet bij Kunst in ’t Overbosch Foto: Stichting Vrienden van het Overbosch

Ondanks de sombere weersvoorspellingen hielden Kunst in ’t Overbosch en Kunst voor Kids het afgelopen weekeind droog. Na het stemmen op de kunstwerken bleek het stuk van de jonge Voorhoutse kunstenaar Casper Dangerman favoriet. 

Met meer dan 750 bezoekers zette het jaarlijkse evenement geen nieuw bezoekersrecord, maar was het wel een druk en succesvol evenement.  Zowel de deelnemers als de organisatie spreken over ‘de meest geslaagde editie ooit’.

Cup met de Gouden Oren voor Voorhouter

Nadat de tientallen kunstenaars zaterdag en zondag aan hun kunstwerken gewerkt hadden, kon het publiek zondagmiddag hun stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk. Ieder kunstwerk kreeg meerdere stemmen, maar er kwamen drie duidelijke favorieten uit de bus:

Sjoerd Blokker op de derde plaats, Mark de Jong op de tweede plek en De Cup met de Gouden Oren ging naar Casper Dangerman. Het kunstwerk van de Voorhouter kreeg maar liefst 172 stemmen.

Kunst in ’t Overbosch 2020

De organisatie maakte ook bekend dat Kunst in ’t Overbosch en Kunst voor Kids volgend jaar in het derde weekeind van augustus zijn: 15 en 16 augustus 2020.


Reacties