VVD oppert een drive-in bioscoop in de anderhalvemetersamenleving

VVD oppert een drive-in bioscoop in de anderhalvemetersamenleving Foto: Pixabay

Monique de la Rie en Robin Konings vinden dat ondernemers nog soepelere behandeling moeten krijgen van de gemeente. In tijden van corona hebben zij het immers al zwaar genoeg. Daarom hebben zij aan het college gevraagd om ondernemers, ook in de vergunningverlening, een extra handje te helpen.

VVD is blij te zien dat Teylingers zich over het algemeen heel goed houden aan de coronamaatregelen en dat inwoners, organisaties en ondernemers hun uiterste best doen om het sociaal leven toch zoveel mogelijk op gang te houden.

VVD fractievoorzitter Monique de la Rie en VVD-raadslid Robin Konings hebben schriftelijke vragen gesteld aan het college of deze het met de VVD eens zijn dat ondernemerschap ruim baan moet krijgen als erkenning en waardering voor de creativiteit en het  aanpassingsvermogen in deze coronatijden?

Drive-in Bioscoop

Daarnaast zijn zij benieuwd of de gemeente initiatieven die normaal aan pittige regelgeving moeten voldoen, soepel en snel kan behandelen? De VVD-ers denken hierbij aan iets creatiefs als een tijdelijke "Drive-in Bioscoop" op de NS parkeerplaatsen of andere bijeenkomsten die binnen de richtlijnen passen van het RIVM. 

 


Reacties