VVD raadslid legt functie neer en stelt zetel beschikbaar

VVD raadslid legt functie neer en stelt zetel beschikbaar

Raadslid Caroline Stam heeft tot haar spijt om gezondheidsredenen haar taak als gemeenteraadslid voor de VVD Teylingen op moeten geven.

Stam: “ik worstel al ruim een jaar met mijn gezondheid en bleef maar hopen op spoedig herstel. Het is helaas niet zo gelopen en ik ben nog steeds onder behandeling bij verschillende specialisten. Je moet je voor de volle honderd procent kunnen inzetten als Raadslid, er liggen namelijk genoeg uitdagingen in deze mooie bestuurlijke functie. Ik kan die honderd procent nu niet geven.”

Fractievoorzitter Monique de la Rie betreurt het besluit van Caroline Stam maar heeft begrip voor de situatie. De la Rie:

 ”Caroline heeft langere tijd veel moeite gedaan om terug te kunnen keren in de fractie maar het is helaas niet gelukt. Wij danken haar voor het werk dat zij voor de VVD heeft verricht en respecteren haar besluit om haar zetel ter beschikking te stellen. Wij wensen haar van harte beterschap, Caroline blijft altijd welkom bij de VVD.”

Caroline Stam wordt opgevolgd door Rolf Duindam. Rolf is woonachtig in Voorhout en stond als nummer 9 op de kandidatenlijst van de VVD Teylingen.

Duindam; ”ik heb er erg veel zin in en ik loop al een tijdje mee in de fractie. Ik ga mijn uiterste best doen om Teylingen een nog mooiere, betere en veiliger gemeente te maken.”


Reacties