VVD uit zorgen Hortusplein

VVD uit zorgen Hortusplein

De VVD maakt zich zorgen over de situatie op het Hortusplein in Sassenheim en heeft het college vragen gesteld hierover.


- Lees verder onder deze advertentie -

Naar aanleiding van vragen van inwoners, is raadslid Robin Koning gaan kijken op het plein bij de oude Hoogvliet. Hij is van mening dat de klachten van de inwoners gegrond zijn en maakt zich samen met hen zorgen over het plein.

Drank- en drugsoverlast

De VVD constateerde dat de staat van het wegdek te wensen overlaat, net als de communicatie met de bewoners. En dat er vanaf het Hortusplein drank- en drugsoverlast is.

Herinrichting Hortusplein

De gemeente is bezig met een herinrichtin van het centrum, waaronder het Hortusplein. Inwoners hebben volgens de VVD het gevoel dat zij niet worden meegenomen in deze communicatie.

Communicatie over zo’n groot project in de achtertuin van de buurt is essentieel. De gemeente wil dat bewoners betrokken zijn bij de buurt, dan moet de gemeente daar het goede voorbeeld in nemen en de bewoners actief op de hoogte houden.” – Robin Konings, VVD

De vragen aan het college aan over de actiepunten en het communicatieplan richting de inwoners. Wat gaat er concreet gebeuren om de huidige problemen op te lossen?

 


Reacties