Wasbeek ontvangt 5 miljoenste bezoeker

Wasbeek ontvangt 5 miljoenste bezoeker Foto: Claudia Gharbi

Een prijs winnen terwijl je nietsvermoedend naar het zwembad gaat. Het overkwam de Warmondse Jeantine van Rangelrooij (46) die op vrijdag 30 november tijdens haar zwembadbezoek verrast werd met het bericht dat zij de vijf miljoenste zwemmer is van sport- en recreatiecomplex Wasbeek was.


- Lees verder onder deze advertentie -

Van de schrik bekomen

Van Rangelrooij reageerde aanvankelijk onthutst toen ze bij binnenkomst op haar schouder geklopt werd door algemeen manager STIWA Hans van der Linden met de melding dat zij de vijf miljoenste bezoeker was. “Ik schrok en dacht dat ik een bekeuring kreeg ofzo, omdat ik mijn auto misschien niet goed geparkeerd had”, lacht de Warmondse. Opgelucht en blij verrast was ze zodra ze begreep dat zij de gelukkige winnaar was. Van Rangelrooij kreeg een persoonlijk welkom, een mooie bos bloemen, gebak en een jaar lang gratis zwemmen bij sport- en recreatiecomplex Wasbeek. Een feestelijke happening waarbij ook wethouder Brekelmans van de partij was.

Sinds 1992 recreatie voor alle leeftijden

In februari 1992 opende sport- en recreatiecomplex Wasbeek de deuren voor het publiek. Met onder andere een subtropisch recreatiebad, een stoombad, een interactieve glijbaan met 3D waterscherm en een olympische wedstrijdbad, biedt het complex zowel vermaak als sportieve activiteiten aan jong en oud.


Reacties