Wegens groot succes opnieuw 60+ speeddaten

Wegens groot succes opnieuw 60+ speeddaten

Er was veel animo voor de vorige edities van het speeddaten voor 60plussers uit de Bollenstreek, dus organiseren Welzijn Teylingen en Welzijn Noordwijk op 24 mei de 5de speeddatebijeenkomst, deze keer in Sassenheim.

Aanmelden kan tot 10 mei via de website van Welzijn Teylingen

Speeddaten

Tijdens het speeddaten kunnen zestigplussers uit de Bollenstreek elkaar ontmoeten; voor een nieuwe vriendschap of misschien wel een nieuwe liefde.
Je voert een één op één gesprek van 7 minuten, waarna je een nieuwe gesprekspartner tegenover je krijgt voor de volgende 7 minuten, en zo verder. 

De bijeenkomst op 24 mei is verdeeld in twee kleine groepen zodat er tijd is om alle deelnemers te spreken. De groepen worden zo veel mogelijk op elkaar afgestemd qua leeftijd en man-vrouwratio.

In Sassenheim

Deze editie van de speeddates vindt plaats in Sassenheim. De exacte locatie blijft geheim en wordt alleen gedeeld met de deelnemers.

Deelname aan de speeddates kost €12,50. Bij de vorige edities ontstond een wachtlijst voor dames die zich wilden aanmelden voor de speeddates. Dus wees er snel bij als je erbij wilt zijn op 24 mei.


Reacties