Welkomsttas voor nieuwe inwoners

Welkomsttas voor nieuwe inwoners Foto: Gemeente Teylingen

Nieuwe inwoners ontvangen bij inschrijving in de gemeente Teylingen een welkomsttas. Op 17 december reikte wethouder Rob ten Boden de welkomsttas uit aan een nieuwe inwoner.  

Veel informatie in een handige tas

De tas is gemaakt van 100% gerecyclede PET. In de tas zit een welkomstbrief van de burgemeester, informatie over de gemeentelijke belastingen en afval. Daarnaast zit er een waardebon in voor een insectenhotel, moestuintje of vogelhuisje.

"Wij vinden het fijn om onze nieuwe inwoners op een duurzame manier welkom te heten en hen te wijzen op belangrijke zaken die zich afspelen binnen de gemeente" - aldus wethouder Rob ten Boden.

De tas is na ontvangst te gebruiken als boodschappentas en is geschikt om volledig te recyclen. Nieuwe inwoners die graag een tas willen hebben kunnen deze afhalen bij de receptie van het gemeentekantoor in Ssassenheim. Zo wordt verspilling voorkomen.

Nieuwe inwoners die zich in december hebben ingeschreven kunnen de nieuwe informatie tas alsnog afhalen. Neem dan wel het bewijs van inschrijving mee.  

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties