Werkbezoek bij Teylingereind

Werkbezoek bij Teylingereind Foto: Teylingereind

Zou je (in de toekomst) bij Forensisch Centrum Teylingereind willen werken? Meld je dan nu aan voor de rondleiding tijdens de Nationale werkbezoekdag.


- Lees verder onder deze advertentie -

Tijdens Nationale werkbezoekdag op 21 november zetten bedrijven in Nederland hun deur open voor potentiele werknemers om een kijkje te nemen in de keuken.

Werken bij Teylingereind

Het werkbezoek is relevant als je interesse hebt in een baan bij de interne school De Burcht of bij de jeugdgevangenis zelf als groepsleider, pedagogisch medewerker, gedragswetenschapper of beveiliger.

Ook studenten met een relevante opleiding kunnen zich aanmelden. Denk aan studies richting: Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Social Work, Pedagogiek of PABO.

Heb je geen relevante opleiding, maar wel affiniteit met de doelgroep en overweeg je een carriereswitch? Ook dan ben je van harte welkom bij het werkbezoek.

Aanmelden werkbezoek voor 14 november

Geïnteresseerden kunnen zich tot 14 november aanmelden via info@teylingereind.nl. Het werkbezoek gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt op relevantie van deelenmers, dus stuur je cv mee bij de aanmelding.

 


Reacties