Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval in Teylingen

Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval in Teylingen Foto: De Saksen

Het grootste geheim in deze periode is wie dit jaar de nieuwe prinsenparen worden bij de Teylingse carnavalsverenigingen? Op zaterdagavond 9 november wordt om 11 over 11 bekend gemaakt wie de nieuwe prins en prinses Carnaval zijn. 

Voor Prins Ted en Prinses Claudia van CV de Bokken komt deze avond een einde aan hun regeerperiode. Ook Prins Harold 1 en Prinses Danielle van CV de Saksen mogen hun versierselen afdoen.

44e Jubileumjaar CV de Saksen 

Carnavalsvereninging De Saksen kan terugkijken op een mooi 44e jubileumjaar met vele bijzondere activiteiten als Sakspop en de Boerenbruiloft. Voor bruid Trude (burgemeester Carla Breuer) kreeg deze bruiloft een speciaal tintje, zij werd door haar partner ten huwelijk gevraagd. Maar ook de doorgang van het winterfeest voor mensen met een beperking

Ook wordt die avond afscheid genomen van de Jeugdprinsenparen Jan & Nisreen en Martijn & Marijn. 

2020 Jubileum Jeugdraad de Bokkies

In 2020 is het 22 jaar geleden dat de Jeugdraad van C.V de Bokken gestart is. Een jubileumjaar omdat 2 x 11 jaar 22 jaar is. 11 is namelijk het getal van Carnaval, ook wel het dwazen- of gekkengetal genoemd. Een speciale commissie van C.V. de Bokken is gestart om de activiteiten in dit jubileumjaar te organiseren.

Klik hier voor meer info over de Prinsverkiezing van C.V. de Saksen

Klik hier voor meer info over de Prinsverkiezing van C.V. de Bokken


Reacties