Wie wordt dit jaar Sassenheims snelste?

Wie wordt dit jaar Sassenheims snelste? Foto: InTeylingen

In samenwerking met de Oranjeverenigingen in de Bollenstreek wordt dit jaar de 25e editie van het Van der Hulst Bollenstreek Oranjecircuit gehouden. 

Vrijdag 13 september was het de beurt aan Voorhout. Om 19.00 uur starte de Jeugdloop. De deelnemende jeugd tot 14 jaar rende 2 ronde in totaal plm. 1750 meter. Na 15 minuten finishten de laatste deelnemers. Er waren mooie prijzen voor de winnaars, maar ook de 2 jongste(elk 3 jaar) deelneemsters mochten op het podium komen om een aanmoedigingsmedaille in ontvangst te nemen.

Na de jeugd verschenen 175 deelnemers aan de start voor de Van der Hulst Bollenstreek Oranjecircuit-loop. Hierbij werden 5 ronden gelopen, in totaal 7150 meter.  Zeb Beelen, lid van atletiekvereniging de Spartaan, kwam als eerste over de finish in een tijd van 23.42. Jan-Willem van Leeuwen werd beste Voorhouter.

Wie wordt er dit jaar “Sassenheims” snelste?

Dinsdag 17 september is het de beurt aan Sassenheim. Vanaf 18.00 uur kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar zich inschrijven voor de Oranjeloop over een afstand van 2 km.

Zowel bij de dames als de heren wordt er een beker beschikbaar gesteld, dus daag buren, vrienden en kennissen uit om samen de strijd aan te gaan. De Bloemen voor de prijswinnaars worden beschikbaar gesteld door Bloembinderij “De Vos”.

 

 

Jan Willem met zijn 3 jarige dochter Sophie van Leeuwen tijdens de Jeugdloop


Reacties