Winactie: kaarten voor Spin tussen de Rozen

Winactie: kaarten voor Spin tussen de Rozen Foto: Edwin van der Wijngaard voor Pankras

Eind oktober en begin november zet toneelvereniging Pankras de thriller Spin tussen de Rozen op de planken. Wij mogen twee tickets weggeven voor de voorstelling.

De tickets zijn voor de matineevoorstelling op zondag 28 oktober om 14:00 uur, in ’t Onderdak in Sassenheim.

Spin tussen de rozen

Als je een heerlijk rijk leventje hebt met twee volwassen zonen, hoe ga je dan om met een moordonderzoek waar je onbedoeld bij betrokken raakt?

Eleonora Verbeek woont met haar zoon in een prachtige villa. Schoondochter Vivian is er echter van overtuigd dat de relatie met de zoon des huizes voorbij is en dat zij daar tegen haar wil gevangen gehouden wordt.

In het onderzoek naar de moord op Vivian’s baas krijgt de politie echter ook dit woonadres door via haar werk, daar kan zelfs de oudste zoon en advocaat van de familie niks bijzonders aan ontdekken. De moordenaar loopt nog vrij rond, de politie tast in het duister. Tot de moordenaar opnieuw toeslaat…

Meer informatie over de voorstelling vind je hier.

Hoe kan je winnen?

Laat hieronder of op Facebook in een reactie weten met wie je naar de voorstelling wilt gaan. Extra kans maken op de kaarten? Deel het Facebookbericht op je eigen tijdlijn.  

De actie loopt tot en met 24 oktober

Woensdag 24 oktober maken we de winnaar bekend via de website en Facebook. Hij of zij ontvangt een uitnodiging voor Spin tussen de Rozen op 28 oktober. 

 


Reacties