Winkeliersvereniging Voorhout onderneemt! kijkt terug op een geslaagde Decemberactie

  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen
  • Foto: InTeylingen

Winkeliersvereniging Voorhout onderneemt! onderdeel van Business Platform Teylingen is zeer tevreden over de actie en bedankt de consument voor de loyaliteit door lokaal te kopen in Voorhout.


- Lees verder onder deze advertentie -

In de periode tussen de intocht van Sinterklaas en Kerst kon het winkelend publiek hun kassabonnen inleveren in de tonnen die in de winkels stonden. Uit de meer dan 10 kilo aan kassabonnen trok Notariskantoor Voorhout 45 prijswinnaars die woensdag 8 januari werden uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

In de Cheers! stonden 2 kerstbomen vol met kleine cadeautjes. Iedere prijswinnaar mocht een klein cadeautje uit de boom halen wat correspondeerde met de gewonnen prijs.

Hoofdprijs Reischeque

Het cadeautje uit de kerstboom waar de reischeque t.w.v. 500 euro aangeboden door Travel XL Beuk in zat, ging halverwege de avond eruit. Myreille Groenendijk uit Voorhout is de gelukkige winnaar. Ik weet al waar we de prijs aan gaan besteden vertelde Myreille desgevraagd.

"We gaan binnenkort met het gezin naar Disneyland Parijs en kunnen daar het verblijf van betalen" - Myreille Groenendijk

1 Minuut gratis winkelen

Mevrouw Karin Borst heeft de extra prijs van '1 Minuut gratis winkelen' gewonnen. Karin komt vaak in de supermarkt van Plus van Dijk. Welke producten ze uit zou kiezen weet ze nog niet.

"Eerst maar even een oriëntatierondje doen" - Karin Borst

Overige prijzen

De prijzen van 150 euro aangeboden door Grijs Beton Design en Bollenstreekstroom gingen naar resp. Elise Wagemaker en Nicolette Verwer.  

Naast de 8 cadeaubonnenpakketen van elk 75 euro aangeboden door Voorhout onderneemt! waren er nog 33 prijzen die door de deelnemende ondernemers geschonken waren. Vveel prijswinnaars ontvingen een cadeaubon te besteden bij een winkel in voorhout. Maar ook ontvingen winnaars een Fluffymand, handschoenen, een zonnebril, een handtas, 2 senseo koffieapparaten, chocolade-, wol- of een delicatessenpakket.

Tijdens de actieperiode zijn ook al 9 prijswinnaars blij gemaakt met een lunch of dinerbon van de lokale horeca.

 


Reacties