Winterbloei fotowedstrijd

Winterbloei fotowedstrijd Foto: InTeylingen

De bibliotheek Sassenheim en Groen Dichterbij Teylingen organiseren een fotowedstrijd als aftrap van hun samenwerking om activiteiten te organiseren om mens en natuur te verbinden.

Ze dagen Teylingers uit om een quote uit de verhalenbundel Winterbloei van Jan Wolkers te vangen in een foto van de natuur.

De quotes

  1. De vluchtige en vale vlokkenregen verstijft op het behang van bomen.
  2. Je kijkt er het hele jaar zo nu en dan naar. Tot ze verstoft zijn en hun kleur verloren hebben. Dan geven we ze terug aan de aarde die ze gulzig opneemt.
  3. Het is een tapijt van blijdschap.
  4. Het kruipend gedierte dat niet bij de bouwwerkzaamheden met sloot en al ondergespit was, zat voorgoed gevangen tussen wanden van metselwerk.

Maak een foto die past bij jou interpretatie van de quote en stuur deze uiterlijk 24 november in om mee te doen met de fotowedstrijd. 

Prijzen

De jury, bestaande uit Ell Geeh, Joep Derksen en Rob ten Boden, kiest drie winnende foto’s. De winnaars mogen deelnemen aan de fotoworkshop van Ell Geeh in februari en ontvangen een cadeaubon van Bollenstreekhout. Ook krijgen de winnende foto’s, afgedrukt op A3, een plek aan de muur in de bibliotheek Sassenheim.
Onder alle inzendingen worden nog 3 plekken verloot voor de fotografieworkshop.

Deelnemen

Meedoen aan de fotowedstrijd kan door uiterlijk 24 november jouw foto van minimaal 3mb te mailen naar de organisatie m.van.puijenbroek@ivn.nl o.v.v.: ‘Fotowedstrijd Winterbloei in Teylingen’.
Zet in de mail jouw contactgegevens, welke quote je gekozen had en een korte omschrijving van max 3 zinnen waarom jouw foto volgens jou bij die quote past. Door in te zenden ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.

 


Reacties