Zaterdag twee kerstmarkten in Sassenheim

Zaterdag twee kerstmarkten in Sassenheim Foto: InTeylingen

Komende zaterdag zijn er in Sassenheim twee kerstmarkten: Kerstival in SassemBourg en De Kerstmarkt op de Hoofdstraat. Beide markten zijn overdag.

De Kerstmarkt

Op 7 december staat een braderie door de Hoofdstraat van Sassenheim. Je vindt er onder andere kerstbomen, kerstcadeaus, kerstmuziek en kerstige versnaperingen als glühwein, apfelstrudel en warme choco. Kinderen kunnen marshmallows roosteren boven een vuurtje, de Kerstman een handje geven of bungeejumpen en in de draaimolen op het Kerkplein.

De Kerstmarkt is van 10:00 tot 17:00 uur. 

Kerstival

De derde editie van Kerstival is ook op 7 december. In SassemBourg staan kramen met kerstproducten en –cadeau’s en Cresendo en De Bollen Mina’s geven optredens met kerestmuziek. Kinderen kunnen knutselen en op de foto met de kerstman en om 16:00 uur komen wethouder van Kempen, de Lichtjesfee en de Kerstman en Kerstvrouw langs om de lichtjes van de grote kerstboom aan te steken.

Kerstival is van 11:00 tot 16:00 uur.

Andere kerstmarkten in Teylingen 

Teylingen zit dit jaar goed in de kerstmarkten. Ben je zaterdag verhinderd of kan je er gewoon geen genoeg van krijgen? Op 12 december is er in de Bernardus een kerstmarkt en op 15 december zijn ook de Kerstmarkt in Voorhout en de Kerstmarkt in Warmond.

 


Reacties