Zelf mee rijden met de bloemencorso?

Zelf mee rijden met de bloemencorso? Foto: Bloemencorso Bollenstreek

Een bijzondere manier om uw bedrijf te promoten? Deelnemen aan het bloemencorso met een luxewagen of een bijzonder voertuig van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april 2019? Dat kan! De inschrijvingstermijn is vervroegd van 31 maart naar 18 maart.

Onderdeel van een traditie

Het is niet alleen een geweldige ervaring om een dag lang in het Bloembollencorso mee te rijden van Noordwijk naar Haarlem. Met jouw deelname bent je ook onderdeel van een bijzondere traditie in de Bollenstreek, waar meer dan 1500 vrijwilligers bij betrokken zijn. Tegelijkertijd blijft deze traditie in stand, en draagt je bij aan een positief imago van de bloemenbollensector.

Aandacht voor jouw bedrijf

Ervaar tijdens de opbouwdagen en het bloemencorso hoe bijzonder dit evenement is en hoe jij jouw bedrijf of product op een spectaculaire wijze onder de aandacht van het publiek kunt brengen met een luxewagen.

  • Tijdens de corsoweek ontvangt de Bollenstreek ongeveer één miljoen bezoekers.
  • Op een heel andere, bijzondere manier promoot u uw bedrijf, organisatie of product.
  • De media-exposure is enorm: miljoenen foto’s via social media, grote belangstelling van binnen- en buitenlandse tv-zenders en van overige internationale en lokale pers, een eigen corsokrant.

Inschrijven is mogelijk tot en met 18 maart 2019.

Bel of mail ons en wij zorgen voor een prachtige promotie!

Onze contactgegevens:


Reacties