Zeven uitverkochte zalen voor Cultuur Verheft

Zeven uitverkochte zalen voor Cultuur Verheft Foto: Cultuur Verheft

In november speelt toneelvereniging Cultuur Verheft uit Voorhout zeven voorstellingen van Vogels, een komedie van Haye van der Heyden. Alle uitvoeringen zijn in de voorverkoop al uitverkocht.

Vier leden van Cultuur Verheft jubileren dit najaar. Jan-Piet Does, Esther Kortekaas, Koos Smit en Henriette Maasdijk zijn allen 25 jaar bij de vereniging. Regisseer Peter Kales vierde eerder dit jaar al zijn 40-jarige jubileum.

Vogels

Mensen zijn niet geschapen om alleen te zijn. Toch overkomt dat Jozefien, troetelnaam Joost; een vrouw van zestig op zoek naar liefde en intimiteit. Na dertig jaar huwelijk is zij pardoes aan de kant gezet door haar man die voor een jongere vriendin koos. Joost zet zich over haar verdriet en wanhoop heen, nestelt zich in een flatje en maakt zich op voor een nieuwe start.  Maar laat dat appartement nou recht tegenover die van haar ex en zijn nieuwe vriendin liggen.  Ze komt er achter dat je door een verrekijker een hoop voorbarige conclusies kunt trekken!

Cultuur Verheft speelt Vogels op 11, 13, 15, 17, 18 en 21 november. Alle voorstellingen zijn uitverkocht.

De toneelvereniging zet meerdere keren per jaar een stuk op de planken, is betrokken bij de intocht in Voorhout en speelt op 24 november de familievoorstelling Sinterklaas en de lollige lolbroek.

 


Reacties