Zo blijf je InTeylingen zien op jouw tijdlijn in Facebook

Zo blijf je InTeylingen zien op jouw tijdlijn in Facebook

Volg jij InTeylingen al op Facebook? Dat doe je waarschijnlijk omdat je lokaal nieuws in jouw tijdlijn wilt zien. Maar Facebook gaat veranderen waardoor je straks onze berichten niet meer (vaak) ziet. Zo kan je ons toch blijven volgen:

Facebook wil het gebruikers zoveel mogelijk naar de zin maken en bepaalt volgens algoritmes wat jij als gebruiker te zien krijgt. 

Facebook denkt te weten wat jij wilt zien

Op basis van digitale gegevens over gebruikers en vrienden op het sociale platform, denkt Facebook te weten wat jij leuk en interessant vindt. En vooral belangrijk, wat niet.

Op de tijdlijn worden straks meer berichten van vrienden, familie en kennissen weergegeven en minder van organisaties en bedrijven. En dus ook minder van InTeylingen, want wij staan als bedrijf aangemeld op Facebook.

Wil jij alle berichten van InTeylingen op Facebook blijven zien? Zo doe je dat!

 

Gebruik jij Facebook op je telefoon? Dan werkt het iets anders.
Doorloop dan de volgende stappen:

  • Open de Facebook-app
  • Ga naar de Facebookpagina van InTeylingen
  • Klik op 'volgend' en vink 'meldingen ontvangen' aan
  • Klik op 'in je nieuwsoverzicht' en vink 'als eerste weergeven' aan

Dit is natuurlijk niet alleen zo voor onze Facebookpagina, maar van alle bedrijfspagina’s die je graag wilt blijven volgen.

InTeylingen op Facebook

Op onze Facebookpagina plaatsen we de highlights van het nieuws, houden we je (live) op de hoogte van grote gebeurtenissen in Teylingen en hebben we regelmatig winacties.

We beloven dan ook plechtig dat we niet elke dag je tijdlijn vol spammen met twintig posts over de voortuin van buurvrouw Truus  ;) 


Reacties