Zomerrooster voor zwemmen in Wasbeek

Zomerrooster voor zwemmen in Wasbeek Foto: Wasbeek

Tijdens de zomervakantieperiode (van 20 juli t/m 30 augustus) kan je bij zwembad Wasbeek in Sassenheim recreatiezwemmen binnen gestelde tijdsvakken en met iets aangepaste regels wegens coronamaatregelen. Zwemlessen gaan niet door, maar ouders kunnen wel met hun kind(eren) blijven oefenen tijdens Zwemles door ouders.

Begeleid zwemmen

Tijdens de oefenuurtjes kunnen ouder gebruikmaken van Zwemstuurkaarten, zoals deze ook tijdens zwemles gebruikt worden. Ouders oefenen met hun kinderen en er is een zweminstructeur aanwezig om advies te geven.

Vanaf 21 juli hervat ook de activiteit Fit en Vitaal 50plus. Deelnemers kunnen net zoals voorheen telefonisch inschrijven.

Vrij zwemmen

Ook tijdens de zomervakantie is er een rooster met tijdsvakken voor recreatiezwemmen (kinderen van 7 t/m 17 jaar) en gezinszwemmen (gezinnen met kinderen t/m 12 jaar). Het rooster op de website van Wasbeek is up to date en daar kan je ook je tijdsslot reserveren.

Voor al het zwemmen in Wasbeek geldt: reserveer vooraf je tijd, kleed je thuis alvast om en houd onderling de 1,5 meter afstand. 

 


Reacties