Zondag Carnavalsmis bij cv De Saksen

Zondag Carnavalsmis bij cv De Saksen Foto: De Saksen

In het weekend voor Carnaval is Carnavalsvereniging De Saksen aanwezig bij de speciale mis in de Pancratiuskerk in Sassenheim. Vrijdag 21 Februari gaat het echt beginnen met scholenbezoek een bezoek aan de Bernardus en s avonds de Sleuteloverdracht gevolgt door een knallend feest. Alaaf!!!

Pastor Owel nodigt iedereen van harte uit aanwezit te zijn bij deze Carnavalsmis op zondag 16 februari om 10:00 uur. Met muziekale ondersteuning van kinderzangkoor Vivo en natuurlijk de Flierefluiters wordt het een muzikale mis. Iederee mag zichzelf zijn dus ook verkleedt zijn is prachtig. Ook de carnavalsverenging  uit Ter Aar is aanwezig. 

Bloemen express

Daarna worden er weer enkele honderden bloementjes rondgebracht aan Sassenheimers die dit steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, Deze bloemen worden thuis of in de ziekenhuizen bezorgt door Prins Martinus en prinses Meike en door Jeugdprins Bas en Adjudant Jesse. En natuurlijk hun raad van 11  en alle oud prinsen. Ook de dans gardes en de jeugdgroep"En Door" zijn natuurlijk van de partij.

De bloemen worden ook dit jaar weer gesponsord door Bloemenhandel van Tol

 


Reacties