Zondag open training bij RKVV Teylingen

Zondag open training bij RKVV Teylingen Foto: RKVV Teylingen

De zomerstop zit er weer op voor RKVV Teylingen: de vloeren van het clubhuis zijn gepoetst, de ballen opgepompt en de velden zijn er klaar voor. Tijd voor de openingstraining op zondag 25 augustus.

In samenwerking met Play2Improve worden deze dag verschillende trainings- en partijvormen uitgezet. De (gratis) open training is van 10:00 tot 12:00 uur bij RKVV Teylingen.   

Voor leden en (nog) niet-leden

De open training is voor leden een leuk moment om elkaar na de zomerstop weer te zien en nieuwe leden kunnen zo kennismaken met hun teamgenoten en de club.
Daarnaast nodigt de club alle jongens en meisje van 7 t/m 12 jaar uit om mee te trainen tijdens de open training. Dan kan je zien of voetballen iets voor jou is.Kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom bij het speciale hummel-programma van 10:00 tot 11:00. 

Er wordt getraind in leeftijdsgroepen, dus niet in de nieuwe teamsamenstellingen. Daarom is het voor kinderen die nog niet zo bekend zijn met voetbal ook echt leuk om mee te doen. Wie na 1 training nog niet overtuigd is hoe leuk voetballen is, die komt gewoon nog een keer meedoen met de normale trainingen!’ - Pieter Kniest, jeugdvoorzitter

Aanmelden voor de open training is niet nodig.

 


Reacties