Zonnebloemers trotseren de regen

Zonnebloemers trotseren de regen Foto: De Zonnebloem Voorhout

Half juni nam de Zonnebloem Voorhout 24 gasten mee naar vogelpark Avifauna. Dankzij lokale organisaties kon de stichting het uitje gratis aanbieden. Het slechte weer had helaas niemand in de hand.

Woensdagochtend 12 juni vertrokken vrijwilligers van de Zonnebloem met hun gasten van sportpark Elsgeest, richting Alphen aan den Rijn voor Avifauna.

Vogels kijken in gekleurde poncho's 

Na een bakkie met gebak terwijl het buien met bakken uit de lucht kwam, begonnen de gasten in het overdekte vogelverblijf en de tropische hal. Voor de halfapen moest je toch echt buiten zijn, dus trotseerde een deel van de gasten de regen in gekleurde poncho’s om de dieren te bekijken. 

Ook na de lunch bleef het slechte weer aanhouden, wat een enigszins grauw beeld opleverde tijdens de vaartocht door het Groene hart – maar de gezelligheid aan boord was er niet minder om.

Gratis genieten

Dankzij een donatie van Kringloopwinkel Herenstraat 63, had de organisatie geen kosten aan de rolstoelbus en sponsoring van de Rabobank dekte het arrangement bij Avifauna. Zo konden de gasten ook deze dag weer gratis genieten.


Reacties