Zwemdiploma gehaald bij SwimStar Voorhout

Zwemdiploma gehaald bij SwimStar Voorhout Foto: SwimStar Voorhout

Op zondagmiddag 10 maart zwom de eerste groep kinderen af bij zwemschool SwimStar in het zwembad van de KTS in Voorhout. Drie kinderen behaalden hun Starfish Swimming zwemdiploma.

Veel publiek!

Het eerste echte diploma voor kinderen is vaak het zwemdiploma. Dat maakt afzwemmen één van de belangrijkste gebeurtenissen in een kinderleven. In aanwezigheid van het publiek, dat massaal was meegekomen en de zwemdocent vertoonden de kinderen hun mooiste zwemslagen

Je best doen!

Alle kinderen deden hun uiterste best om te laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Alle aangeleerde zwemslagen werden getoond; borstcrawl, rugcrawl, schoolslag, rugslag en zelfs de vlinderslag. Ook werden duiken door het gat en het watertrappelen natuurlijk niet vergeten. Er waren deze keer drie geslaagden. Er wordt bij zwemschool SwimStar in kleine groepjes gezwommen, zodat ieder kind op maat de instructies krijgt die het nodig heeft.

Zwemmen: veilig & leuk!

Bij SwimStar wordt op een voor kinderen toegankelijke manier zwemmen geleerd voor het Starfish Swimming zwemdiploma. Het Starfish Aquatics Institute vindt het belangrijk dat ieder kind goed vertrouwd raakt met water. Daarom staan er tijdens de zwemlessen, naast alle zwemvaardigheden ook een aantal veiligheidsvaardigheden centraal.

Van harte gefeliciteerd!

De instructeurs feliciteren Yenthe, Lars en Ferre met deze fantastische prestatie!

Meer informatie?

Voor meer informatie over de zwemlessen volgens de Starfish Swimming methode kunt u contact opnemen met zwemschool SwimStar.


Reacties