Over InTeylingen


InTeylingen.nl is een initiatief dat al een tijdje borrelde bij lokale ondernemers en bewoners. Met als doel om samen de lokale economie en het community gevoel te versterken in en tussen Sassenheim, Voorhout en Warmond.

Nooit meer iets missen in Teylingen

Er is zo veel leuks te doen, te zien en te koop in de regio, maar er was nog geen plek waar je dit allemaal overzichtelijk terug kon vinden. Daardoor misten we zelf af en toe leuke dingen en daar willen wij graag verandering in brengen! 

Op 9 juni 2017 is InTeylingen.nl live gegaan. Op onze website vind je informatie uit de regio op één website: actueel nieuws, een uit-agenda met lokale activiteiten en events, de winkels en ondernemingen uit de dorpen en de verengingen die Sassenheim, Voorhout en Warmond rijk zijn.

Met het platform willen wij niet alleen bewoners informeren, maar ook enthousiasmeren om meer lokaal te denken.

Teylingen heeft namelijk meer dan je denkt!

En ook al voel je je misschien echt een Sassemer, Voorhouter of Warmonder, af en toe eens bij de buren kijken is óók leuker dan je denkt.

 

Het  InTeylingen-team

Soms is het wel fijn om een gezicht te hebben bij een platform. Op InTeylingen headquarters zit een team van drie personen: Antoinette, Jacky & Michael.

Jacky LispetJacky Lispet - Digital marketing specialist
Als dertiger opgegroeid met (de mogelijkheden) van het internet - een beetje mediaverslaafd kunnen we haar wel noemen. Na een studie Online Media & Communicatie in het grote Amsterdam en stages, freelance opdrachten en banen bij verschillende (online)mediabedrijven in de stad, keerde ze terug naar huis. Ze besloot haar innerlijke dorpsmeisje te omarmen en woont en werkt nu (weer) in Teylingen. 
Content of marketing kwesties? Jacky@inteylingen.nl 

Antoinette BreedijkAntoinette Breedijk - Sales consultant
Teylingen is haar dorp; geboren in Sassenheim, zeilend haar jeugd doorgebracht op de Warmondse Kagerplassen en nu woonachtig in Voorhout. Door verschillende functies binnen de lokale gemeenschap heeft Antoinette de dorpskernen goed leren kennen. Met deze kennis kan ze goed verbindingen leggen in Teylingen, om de lokale economie en community verder te versterken. 
Kan ik je helpen? Antoinette@inteylingen.nl 

InTeylingen contributors

Maar we ontvangen gelukkig ook veel input van vrijwilligers, verenigingen en het bedrijfsleven. Hoe meer input we krijgen, hoe vollediger we kunnen zijn op InTeylingen.

Wil jij ook iets bijdragen aan de website? Heel graag!
Eenmalige input kan je insturen -> klik op het item:  nieuws, blog, agenda item of winkel, bedrijf of vereniging.

Lijkt het je leuk om op regelmatige basis te schrijven, te fotograferen, of heb je een ander leuk idee? Mail naar info@inteylingen.nl, we horen graag van je.